Aanschuiven bij de boer in de Vlaamsche Hofstee

Na het geweldige succes van vorig jaar gaan Pat’s Kitchen en de Vlaamsche Hofstee weer een aantal fantastische avonden verzorgen met de lekkerste asperges van Carien en Rini van Rooij.

Dit jaar gaan we op de BOERgondische tour!
Wij ontvangen u en uw mede tafelaars met een eigentijdse lente-cocktail en natuurlijk een kleine groet uit de keuken (bij mooi weer op het terras waar je de asperges nieuwsgierig hun kopjes ziet opsteken op de aangrenzende aspergevelden. U kunt hier van dichtbij zien hoe deze gestoken en behandeld worden voor u aan tafel schuift.

Aankomst vanaf 18:30
Aanvang vanaf 19:00

Bourgondisch menu €57,50 p.p.

Amuse Groetje uit de keuken van Pat & verrassende Lentecocktail van het huis
Voorgerecht Rund / Asperge / Specerijen / Zoetzuur / Zeefruit
Soep Verse aspergesoep met plukbrood en Pat’s dip
Sharing hoofdgerecht Samen delen… Vis / Vlees / Gevogelte / Vegetarisch
Voor ieder wat wils! Asperge proeven op een BOERgondische manier
Dessert Zoete lenteverleidingen

BOERgondische, meterslange tafels staan voor u klaar.

Met je geliefde, familie, vrienden én misschien wel onbekende, maar gelijkgestemde tafelgasten, beleef je een unieke maaltijd. Vijf gangen ‘sharing food’, topwijnen en ongetwijfeld inspirerende gesprekken en ontmoetingen. Neem van ons aan dat het een onvergetelijke avond wordt.

Op onze unieke locatie koken wij in de toegankelijke open keuken zonder geheimen en maken gebruik van de nieuwe BBQ-outdoorkitchen met hout, kolen en vlammen!

Lange gedekte tafels, de mooiste producten van moeder natuur, blauwe luchten, Hollandse wolken en aspergevelden bepalen de sfeer. Het diner zal in deze sfeer bereid worden zonder poespas, maar met respect voor afkomst van de producten.

Data Bourgondisch aanschuiven

Vrijdag 10 mei
Zaterdag 11 mei VOL!
Zondag 12 mei, Moederdag
Vrijdag 24 mei
Zaterdag 25 mei VOL!
Zondag 26 mei
Donderdag 30 mei, Hemelvaart
Vrijdag 31 mei
Zaterdag 1 juni VOL!
Zondag 2 juni VOL!

Online reserveren & betalen

U kunt uitsluitend reserveren via ons digitale reserveringssysteem. U kunt hier uw gewenste datum, het aantal personen en eventuele dieetwensen doorgeven (bijvoorbeeld: lactosevrij, veganistisch, glutenvrij).

Na betaling via Ideal is uw reservering definitief en ontvangt u een bevestiging. Let wel! Telefonische aanvragen of e -mail geven geen recht op reservering. Alleen reserveringen via het reserveringssysteem zijn geldig. U kunt het aantal nog beschikbare plaatsen zien op de desbetreffende dag of u krijgt een melding indien hier nog twijfel over bestaat.

Wij kunnen helaas gedane reserveringen niet meer wijzigen.

Dranken zullen deze avond per gezelschap genoteerd worden en deze kunt u ter plaatse na afloop deze avond afrekenen.

Vol = Vol!

Wij zien uw reservering graag tegemoet!

RINI, CARIEN, PAT & TEAM BOERGONDISCH AANSCHUIVEN

X