afbeelding_kookstudio

BBQ Catering

Op elk potje past een dekseltje. Zo past bij elk feestelijk evenement een goede BBQ catering. Pat’s Kitchen verzorgt jaarrond BBQ catering op locatie voor grote en kleine evenementen. Van flammkuchen voor een bedrijfsevenement tot een exclusieve 9-gangen BBQ in de achtertuin.
Wij laten je zien dat barbecueën ook anders kan! Want barbecueën is al lang niet meer het ouderwetse grillen van vette speklappen en grote hamburgers op kleine zwartgeblakerde barbecues. Nee, BBQ-catering kent geen grenzen en kan met Pat’s Kitchen helemaal ‘over the top’. Met de populaire keramische BBQ’s bereiden we gerechten waarbij het water je in de mond loopt.

Winter BBQ catering

Niet alleen tijdens zomerfeesten en springparty’s staat Pat’s Kitchen de meest heerlijke BBQ gerechten te bereiden, ook in winterse sferen trekt de ‘kookstudio op locatie’ erop uit. Heerlijke stukken vlees en vis op authentieke manier bereid tot de mooiste gerechten met verse kruiden, groenten en salades. Aangepast naar het jaargetijde en naar de wensen van de gasten.
Pat’s Kitchen BBQ Catering is trendy en hip, maar ook authentiek en puur. Onze BBQ catering voor jou verzorgt bestaat uit kwaliteitsvlees en -vis en uit mooie streekproducten.

BBQ catering met liefde bereid

BBQ catering bij Pat’s Kitchen kent geen grenzen. Past een flammkuchen BBQ of hippe smoking BBQ helemaal bij jouw evenement, of juist vegetarisch barbecueën of het ruigere werk, grillen van het varken aan spit. Met liefde en plezier bespreken we de mogelijkheden met je. Want BBQ catering kent 1001 concepten en recepten.

Een glaasje gezelligheid

Bij een goede BBQ hoort ook een passend glaasje drinken. Pat’s Kitchen heeft diverse cocktails of heerlijke wijnen passend bij de BBQ gerechten. Maak je BBQ helemaal af met fruitige Spaanse wijnen, goede Gin-Tonics en fruitige sangria’s.

Barbecueën met keramische BBQ

De laatste jaren is keramisch barbecueën immens populair geworden. Steeds meer mensen barbecueën voortaan op de keramische barbecue. Een keramische BBQ kenmerkt zich door een keramische grill met een keramische binnenpot, vuurring en deksel. Boven en onderin zitten luchtregelaars, waarmee de temperatuur zeer nauwkeurig te regelen is. Keramisch barbecueën betekent hoge temperaturen. Tot wel 500 graden Celsius! De warmte blijft constant in de BBQ, waardoor je urenlang kunt barbecueën (tot wel 12 uur!).

De meest bekende is het Amerikaanse Big Green Egg. Een Nederlands merk, wat steeds meer bekendheid krijgt in de BBQ wereld is Kamado. Pat’s Kitchen werkt op deze Kamado BBQ’s en kan je voorzien van advies als je ook voornemens bent om de stap te maken naar keramisch barbecueën.

X