Catering aan huis

Pat’s Kitchen maakt catering aan huis haalbaar en betaalbaar

Je kent het vast wel: je hebt een (tuin)feest of wilt je collega’s bij je thuis uitnodigen. Hartstikke gezellig natuurlijk, maar wie verzorgt het eten en de drank? Catering laten komen is misschien wel heel duur, of alleen voor grote partijen. Goed om te weten dat je altijd bij Pat’s Kitchen kunt aankloppen voor catering aan huis. Wij nemen je dat werk graag uit handen en zorgen ervoor dat het je gasten aan niets ontbreekt.

Ook kleine groepen genieten van onze (h)eerlijke gerechten

Zij gaan genieten van een keur aan lekkernijen, gemaakt van verse producten – dikwijls uit de streek zelf – en kwaliteitsvlees en -vis. Eerlijke gerechten om van te watertanden. Of het nu om een hapjescatering gaat, BBQ, een Walking Dinner of Live Cooking op de locatie, bij Pat’s Kitchen vind je altijd de catering aan huis waar je naar op zoek bent. Ook voor kleinere groepen; zo is Live Cooking al beschikbaar vanaf zes personen. Met onze mobiele buitenkeukens zullen onze zeer gedreven koks je bezoek versteld laten staan van wat er allemaal voor heerlijks uit hun pannen wordt getoverd.

Pat’s Kitchen is al ruim tien jaar in de vertrouwde handen van Patrick Fijneman. In zijn eigen kookstudio in Waalwijk – zeer geschikt voor kookworkshops, kookclubs en bedrijfsbijeenkomsten – legt hij met zijn personeel een stevige basis voor een catering thuis. De finishing touch bewaren we natuurlijk voor bij jouw gelegenheid, want vers staat bij ons hoog in het vaandel. Wist je dat we niet alleen bij mensen thuis komen maar ook bij bedrijven, grote evenementen en in de zomermaanden zelfs in de natuur? Op locatie voelen onze mensen zich pas écht in hun element.

Altijd een voorstel op maat voor catering aan huis

Met onze ruime ervaring weten we bij Pat’s Kitchen dat ieder evenement anders is. Voor onze klanten werken we daarom graag een voorstel op maat uit voor catering aan huis, tegen zeer acceptabele prijzen. We beperken ons daarbij niet enkel tot de maaltijden, maar kunnen ook fruitige wijnen, zalige cocktails en bruisende bieren leveren. Je verzekert je ervan dat jij je volledig op je bezoek kunt richten.

Profiteer ook van de vele voordelen die Pat’s Kitchen biedt en neem contact op met ons. Heb je nog vragen, stel ze gerust; Patrick of één van zijn medewerkers geven je er met plezier antwoord op. Zien we elkaar snel?

X