Catering Breda

Voor catering in Breda kun je niet om Pat’s Kitchen heen

Zoek jij een bedrijf dat uitstekend aangeschreven staat op het gebied van catering? Breda, of de directe omgeving van de stad, is de plek die je voor jouw evenement op het oog hebt? Dan kun je gewoonweg niet om Pat’s Kitchen heen. Waarom niet? Wij staan garant voor een geslaagde bijeenkomst, of het nu een feestje met familie of vrienden betreft of een evenementen catering waar honderden mensen op afkomen. Pat’s Kitchen laat je gasten genieten van een keur aan culinaire hoogstandjes, gemaakt van verse (streek)producten en een smaak met de wow-factor. Als extra bijzonderheid zijn wij in staat om al dat lekkers voor de ogen van het publiek klaar te maken.

Voor grote en kleine evenementen, op elke locatie

Allereerst willen we graag weten wat je precies voor ogen hebt: een zakelijke lunch, hapjes tijdens een festival, een productpresentatie of misschien wel een bruiloft met exclusieve catering. Breda heeft wat dat betreft geen geheimen voor Pat’s Kitchen, we zijn van alle markten thuis. Kies uit een reeks van originele concepten, die we voor elke gelegenheid in onderling overleg op maat maken. Zo verzorgen wij het hele jaar door BBQ catering voor zowel grote als kleine evenementen. Onder de noemer Live Cooking maken onze koks een speciale maaltijd klaar op iedere denkbare locatie. Uit onze ervaring met catering in Breda weten wij dat de stad genoeg bijzondere plekken te bieden heeft.

Wanneer je groepen van 20 tot meer dan 400 mensen verwacht, maak dan gebruik van onze Evenementen Catering. Breda staat bekend om zijn vele festivals en andere (sociaal-)culturele activiteiten. Pat’s Kitchen heeft eerder al een diversiteit aan catering verzorgd op kleine en grootschalige bijeenkomsten; of het nu enkel om de ‘food & beverage’ gaat of om de complete aankleding, met naast de catering eveneens de ontvangst en muziek. Desgevraagd werken we voor jou het concept van A tot Z uit. Ook als het om grote gezelschappen gaat, is het onze missie om iedereen persoonlijk lekkere gerechten met een puur karakter voor te schotelen.

Catering Breda? Laat jouw gasten een smaaksensatie ondergaan

Google op ‘catering Breda’ en je komt niet voor niets bij Pat’s Kitchen in Waalwijk uit. Al ruim een decennium timmert Patrick Fijneman met zijn mensen aan de weg om hun gasten te laten genieten van een ware smaaksensatie. Neem vandaag nog contact met ons op, dan is het snel geregeld.

X