Catering Den Bosch

Gezocht: catering Den Bosch. Gevonden: Pat’s Kitchen

Organiseer je een evenement en ben je daarvoor op zoek naar een uitstekende, bijpassende catering? Den Bosch en omgeving doen daarvoor een succesvol beroep op Pat’s Kitchen. Wij verzorgen op de door jou aangegeven locatie de culinaire aankleding. Met bijzonder smaakvolle gerechten, van hippe hapjes tot een uitgebreide 9-gangen-maaltijd, waarbij het water je in de mond loopt. En of je nu 20 gasten verwacht of misschien wel 450, Patrick Fijneman en zijn zeer ervaren team met koks weten ieder individu steeds opnieuw te verbazen met authentieke lekkernijen.

Koken bij jou thuis, je bedrijf of zelfs in de natuur!

Er valt genoeg te kiezen. We bieden een grote variatie aan concepten op dit gebied: Evenementen Catering, Walking Dinner, Live Cooking, Hippe Hapjes of BBQ Catering Den Bosch (of in de buurt daarvan). Bij Pat’s Kitchen grijp je nooit mis. Wat te denken van Live Cooking, ons ‘restaurant zonder muren’? Voor gezelschappen vanaf zes personen komt we al bij jou thuis, in de winkel, op kantoor of in de bedrijfshal. In de zomermaanden koken we zelfs graag in de natuur! Je bezoekers zien met eigen ogen welke heerlijke en pure ingrediënten er in de pannen gaan. Dat is nog eens de zintuigen prikkelen.

Met stip op 1 staat echter het Walking Dinner van Pat’s Kitchen. Terwijl jouw gasten genieten van goed gezelschap in een sfeervolle ambiance met dito muziek, schotelen wij ze ongeveer vijf tot tien tongstrelende gerechtjes voor. Een concept waarbij de aanwezigen evenééns niet lang aan tafel hoeven, is Hippe Hapjes. Deze worden gepresenteerd in glaasjes, houten bakjes en aan swingende pennen. Het gaat hierbij zowel om koud, warm, Oosters en Italiaans, of als een amuse. De bereiding is volledig ambachtelijk, met gebruik van pure ingrediënten (vaak streekproducten). Om je vingers bij af te likken.

Catering Den Bosch? Geen probleem met onze mobiele buitenkeukens

Met onze mobiele buitenkeukens is het voor ons geen enkel probleem om catering in Den Bosch of omgeving te verzorgen. Met hun eigen Waalwijkse kookstudio kunnen Patrick en zijn gedreven personeel al de nodige voorbereidingen treffen. We kunnen je zelfs helpen bij het zoeken van een geschikte locatie. Met de ervaring van tien jaar hebben wij inmiddels een stevig netwerk opgebouwd en kennen we de plekjes die bijzonder geschikt zijn om gasten te ontvangen.

Overtuigd? Neem dan contact met ons op (o.v.v. Catering Den Bosch) en zet de eerste stap richting een geslaagd evenement.

X