Catering Tilburg

Voor catering Tilburg moet je bij Pat’s Kitchen zijn

Ben je op zoek naar de juiste partner voor het verzorgen van catering? Tilburg, of de directe omgeving daarvan, is de plaats waar je evenement wordt gehouden? Dan is Pat’s Kitchen de aangewezen partij voor jou. Want, of het nu om een gezellig feest met vrienden of familie gaat of een barbecue waarbij 450 gasten worden verwacht, wij zorgen te allen tijde voor een geslaagd verloop. Laat je gasten genieten van onze lekkernijen, bereid met verse (streek)producten en vol van smaak. In veel gevallen worden de gerechten op de locatie zelf bereid. Onderzoek van de Universiteit van Harvard wijst het tenslotte uit: onder het toeziend oog van bezoekers gaan koks beter koken.

Authentieke gerechten die de zintuigen prikkelen

Bij Pat’s Kitchen heb je een ruime keuze uit bijzonder smaakvolle cateringconcepten: BBQ Catering, Live Cooking, Walking Dinner, Hippe Hapjes of grootschalige Evenementen Catering in Tilburg. Er zit altijd wel iets van jouw gading bij. Heb je bijvoorbeeld geen behoefte aan lange tafels maar zie liever dat de genodigden zich tijdens het samenzijn vrij kunnen bewegen, dan is ons Walking Dinner bij uitstek geschikt. Geen koud of warm buffet waarvoor je in de rij moet, maar vijf tot tien gerechtjes die netjes worden uitgeserveerd. Al rondlopend, staand aan bartafels of zittend in een loungebank genieten aanwezigen van culinaire kunstwerkjes. Zintuigen prikkelen, noemen wij dat.

Verwacht je grote groepen mensen, bijvoorbeeld vanwege een bruiloft, bedrijfsfeest of (buiten)evenement, maak dan gebruik van onze BBQ Catering. Tilburg is voor ons op een steenworp afstand en uiteraard nemen we de barbecues en alle benodigdheden met ons mee. Graag laat Pat’s Kitchen zien dat er zo veel meer mogelijk is dan alleen worstjes of speklappen grillen; van flammkuchen tot een exclusieve 9-gangen BBQ, gewoon in je achtertuin of bij je onderneming. Heerlijke stukken vlees en vis worden op authentieke manier bereid met verse kruiden, groenten en salades, al naar gelang het jaargetijde en de wensen van de gasten. Want barbecueën kan bij Pat’s Kitchen het hele jaar door!

Catering Tilburg? Laat ons een voorstel op maat maken

Wie zoekt op ‘catering Tilburg’ komt met een reden uit bij Pat’s Kitchen in Waalwijk. Met meer dan 10 jaar ervaring op grote en kleine festiviteiten weten wij dat iedere gelegenheid anders is. Laat ons daarom een voorstel op maat maken voor een scherpe prijs. Vul nu het contactformulier in en verzeker je van een succesvol evenement.

X