Catering Waalwijk

Compleet culinair concept: catering Waalwijk of catering Kaatsheuvel

Een goed evenement verdient een nog betere catering. Waalwijk en Kaatsheuvel kunnen daarvoor uitstekend terecht bij Pat’s Kitchen. Laat ons de culinaire omlijsting van jouw bijeenkomst op locatie verzorgen. Met heerlijke gerechten, van kleine hapjes tot en met een compleet 9-gangendiner, om van te watertanden. Of het gezelschap nu uit 20 mensen bestaat of 400+, onze professionele koks draaien er hun hand niet voor om. Met hun buitengewoon authentieke kookkunsten weten zij de gasten steeds opnieuw te verrassen.

Voor kleine en grote groepen op iedere denkbare locatie

Betreft het een zakelijke lunchcatering, de hapjescatering tijdens een festival, productpresentaties of exclusieve evenementen catering voor een bruiloft? Pat’s Kitchen is van alle markten thuis. Je hebt de keuze uit diverse originele concepten die we in overleg compleet op de gelegenheid afstemmen. Zo bieden wij jaarrond BBQ catering aan voor grote en kleine evenementen. Of laat onze chef een exclusief diner klaarmaken op iedere denkbare locatie, onder de noemer Live Cooking catering. Kaatsheuvel en Waalwijk hebben hiervoor meer dan genoeg speciale plekken.

Een topper in ons aanbod blijkt altijd weer het Walking Dinner te zijn. Terwijl jouw gasten genieten van fijne muziek en her en der een goed gesprek, presenteren wij ze gaandeweg vijf tot tien overheerlijke kleine culinaire gerechten. Een andere opzet waarbij de aanwezigen niet uitgebreid aan tafel hoeven, zijn onze Hippe Hapjes: één-haps-verwennerijen die bovendien een lust voor het oog zijn. Gaat het om Evenementencatering, waarbij naast de catering ook de muziek, aankleding en ontvangst van grote bezoekersaantallen moet worden geregeld? Pat’s Kitchen is de aangewezen partij! En of we nou catering in Waalwijk of catering in Kaatsheuvel verzorgen, met onze mobiele buitenkeukens kunnen wij overal aan de slag.

Ruim tien jaar ervaring met koken voor (grote) groepen zijn jouw garantie dat Pat’s Kitchen zorgt voor een geslaagd evenement. Met een eigen kookstudio in Waalwijk kunnen Patrick Fijneman en zijn mensen in de voorbereiding daarvan al flink wat werk verzetten. Op jouw festiviteit plaatsen zij vervolgens de puntjes op de i. Ben je misschien nog op zoek naar een bijzondere locatie? Wij beschikken over een groot netwerk en adviseren je graag bij het selecteren van een mooie plek.

Catering Waalwijk? Catering Kaatsheuvel? Pat’s Kitchen!

Waarom van ver halen wat dichtbij uitstekend verzorgd wordt? Laat je volledig ontzorgen door Pat’s Kitchen. Neem nu contact op, dan werken wij met liefde en plezier een voorstel voor je uit.

X