De Vlaamsche Hofstee

De Vlaamsche Hofstee in Drunen

Koken op het platteland bij de boer in de meest exclusieve studio van Brabant

Pat’s Kitchen kookt sinds 2018 op de meest ‘boergondische’ locatie van Brabant, namelijk bij de Vlaamsche Hofstee in Drunen. Een schitterende kookstudio met een restaurant tussen de aspergevelden met het heerlijke ‘witte goud’. Daar waar eerst alleen asperges gekweekt werden door familie Van Rooij, is sinds enige tijd de Vlaamsche Hofstee ontstaan. Een mooiere plek in Brabant om te culinair te genieten op het land is er niet. Pat’s Kitchen organiseert samen met de eigenaren Rinie en Carien van Rooij grote en kleine evenementen op de locatie aan de Groenewoud in Drunen, zoals zakelijke evenementen, vergaderbijeenkomsten, verjaardagsborrels en zelfs bruiloften en een officiële huwelijksplechtigheid.

Het ‘water in de mond’ bij de Vlaamsche Hofstee

Zonder nog maar een hap gegeten te hebben loopt het water je al in de mond bij het zien van de locatie. Aan alles is gedacht bij de Vlaamsche Hofstee. Het pand met een bijzondere architectuur en een schitterende rieten kap straalt klasse en sfeer uit. De bomenrijke omgeving maakt dat je je ook echt even weg bent van alle drukte en weg kan dromen. Eenmaal binnen kijk je je ogen uit met een plafond van maar liefst 10 meter hoog, sfeervolle kroonluchters en verfijnde aankleding.

Vlaamsche Hofstee; van koken en dineren tot en met een hemelse huwelijksinzegening

De prachtige kookstudio van de Vlaamsche Hofstee is hét kloppend hart van de accommodatie. Daar worden de opbrengsten van het boerenland in Drunen omgetoverd tot heerlijke gerechten. Door de gasten zelf of door de koks van Pat’s Kitchen. Daarnaast is er een grote zaal, met een capaciteit tot 150 personen, en een heerlijke tuin voor de meest romantische tuinfeesten. De verschillende ruimtes vormen een ideale ruimte voor huwelijksinzegening, een grootse receptie en een gezamenlijk diner maar zijn ook afzonderlijk geschikt voor een intiem en klein gezelschap.

De Vlaamsche Hofstee in Drunen is, zoals tv-personality Matthijs van Nieuwkerk na zijn bezoek uitsprak, “een schitterende locatie bij hele lieve zorgzame mensen.”

Kom naar de Vlaamsche Hofstee voor:

  • Zakelijke borrels of lunches
  • Vergaderbijeenkomsten
  • Bruiloften én huwelijksinzegeningen
  • Kookworkshops
  • Jubileumrecepties
  • Tuinfeesten
  • Feestelijke proeverijen
  • En natuurlijk asperge-evenementen

Jouw evenement bij de Vlaamsche Hofstee?

Met liefde maken we voor jou een maatwerk voorstel. Bel met Patrick Fijneman (+316 – 512 342 31). Ook als je een keer een kijkje wil nemen op de locatie.

X