Evenementen

Evenementen Catering

Met buitengewoon authentiek koken bedoelen we bij Pat’s Kitchen echt bijzonder koken met oog voor kwalitatief mooie lekkere gerechten met een puur karakter.  Met deze kijk hebben we een diversiteit aan creatieve catering verzorgd op grote en kleine evenementen. Evenementencatering waarbij we zelf van a tot z het cateringconcept uitwerken, van ontvangst en muziek tot aankleding en catering. Maar ook evenementen waarbij we puur en alleen ‘food & beverage’ voor onze rekening nemen.

Buitengewone cateringconcepten

‘De boer op, restaurant zonder muren, eten in de wei, snackbar 2.0., d’n aanschuif, BBQ Pit Caravan en Nitro Cocktailbar’. Zomaar wat buitengewone cateringconcepten die we de afgelopen jaren hebben uitgerold tijdens evenementen voor particuliere en zakelijke klanten. Van kleine groepen tot 20 personen tot en met partijen met meer dan 400 gasten.

Met het team bundelen we meer dan tien jaar ervaring, een enorme dosis creativiteit en jonge-honden energie. Dat maakt elk van onze opdrachten bijzonder en buitengewoon authentiek.

Evenementencatering met wow-gevoel

Of het nu gaat om zakelijke lunchcatering, hapjescatering tijdens een festival, productpresentaties of exclusieve evenementencatering voor een bruiloft. Elk detail is van belang van ons. Alles voor een topbeleving en een wow-gevoel bij elk van onze gasten. Zo werken we zoveel mogelijk met streekproducten en kwaliteitsvlees en -vis en presenteren we elk gerechtje als klein culinair kunstwerkje. Zintuigen prikkelen noemen we dat.

Catering op bijzondere locaties

Ben je nog op zoek naar een bijzondere locatie voor je evenement? Wij beschikken over een groot netwerk van locaties waarmee wij samenwerken. Pat’s Kitchen weet de nieuwste en uitmuntende evenementenlocaties te vinden. We adviseren je graag bij selecteren van een mooie plek.

Nieuwsgierig naar Pat’s Kitchen catering?

Benieuwd naar onze concepten en belevenissen? Volg ons op Facebook of bel met Patrick Fijneman (+31 (0)6 – 512 342 31). Met liefde en plezier werken we vrijblijvend een voorstel voor je uit.

X