Hippe hapjes

Pat’s Kitchen staat bekend als een buitengewoon authentieke cateraar. Dat zie je dan ook terug in de catering die wij verzorgen, bijvoorbeeld bij feesten en partijen waarbij we de hapjes mogen verzorgen. Vol trots bevelen wij je onze Hippe Hapjes aan. Hippe Hapjes catering, in alle soorten en maten, zoet, hartig om gecombineerd. Hippe Hapjes waar je je vingers bij aflikt.

Hippe Hapjes: één-haps-verwennerij

De Hippe Hapjes van Pat’s Kitchen passen op elke gelegenheid. Feestje, bruiloft, receptie of een opening? Met Hippe Hapjes, maken we één-haps-verwennerijen die tevens een lust zijn voor het oog. De naam zegt het al. Met hapjescatering hoef je niet met gasten uitgebreid aan tafel. We kleden het evenement aan met een diversiteit aan hapjes, gepresenteerd in glaasjes, houten bakjes, aan swingende pennen, koud, warm. Oosters, Italiaans, klein of als amuse.

En bij alles geldt, geen standaard bitterballenfestival (wat natuurlijk altijd nog kan) maar Hippe Hapjes op buitengewoon authentieke wijze! De Hippe Hapjes van Pat’s Kitchen zijn dus ook prima te verzorgen als maaltijdvervanger voor de lunch of het diner. Zeker als we daarbij een heerlijk glas wijn of biertje serveren.

Geïnspireerd door de seizoenen en het soort van evenement stellen wij een palet aan hapjes samen. Hippe Hapjes catering is 100% ambachtelijk werk van onze koks, die gebruik maakt van pure, eerlijke ingrediënten (vaak streekproducten)

Hippe Hapjes voor elke gelegenheid

Bij Hippe Hapjes catering maken we vaak niet/nauwelijks gebruik van een keuken op de evenementenlocatie. Soms alleen nog voor een ‘finishing touch’ of voor het afbakken. Als gastheer of -vrouw heb je dus geen omkijken naar de catering. In onze eigen kookstudio bereiden wij de hapjes korte tijd van tevoren. Op het feestje kunnen we dan ook vrijwel direct over tot het uitserveren.

Heb je speciale wensen of dieetwensen dan is natuurlijk alles mogelijk. Pat’s Kitchen is bekend met het serveren van bijv. glutenvrije, suikervrije of lactosevrij hapjes of het bereiden van bijvoorbeeld complete vegetarische catering.

Hippe Hapjes op uw feest?

Elk evenement vraagt om maatwerk catering. Met meer dan 10 jaar catering-ervaring op grote en kleine evenementen weten we dat maar al te goed. We stellen daarom graag samen met jou af hoe we de catering kunnen verzorgen op het evenement. Bel met Patrick Fijneman (+316 – 512 342 31). Met liefde en plezier werken we een voorstel voor je uit.

X