BBQ workshop

Kamado BBQ Workshop

Ontdek de geheimen van barbecueën met onze BBQ workshop

Nederlanders staan erom bekend dat ze graag barbecueën. In de tuin, op de camping of op de boot; er is altijd wel een gelegenheid om in de buitenlucht te grillen. Wat veel mensen niet weten, is dat er nog zo veel meer mogelijk is dan alleen een hamburger of speklapje op het hete rooster te leggen. In de BBQ workshop van Pat’s Kitchen worden de geheimen op dit gebied onthuld.

Samen aan de slag met authentieke barbecuegerechten

Tijdens de vier uur durende BBQ workshop gaan jij en je gasten onder begeleiding van onze professionele koks authentieke barbecuegerechten klaarmaken. Denk daarbij aan een heerlijke lamsfilet, sappige steak, kruidige pulled pork of zalige tonijnsteak. Loopt het water je al in de mond? De kok geeft tijdens de workshop barbecueën allerlei praktische tips, zodat je jouw kunsten later nog eens ‘voor eigen publiek’ kunt vertonen. Je krijgt daarom na afloop een kaart met recepten mee naar huis, waarvan de ingrediënten zeker in jouw eigen supermarkt of vers-speciaalzaak te verkrijgen zijn.

Pat’s Kitchen werkt nauw samen met Kamado Express, leverancier van de keramische kamado barbecues. Keramisch barbecueën neemt de laatste jaren een hoge vlucht en steeds meer mensen nemen hiervoor afscheid van hun kolen- of gasbarbecue. De temperatuur in de keramische binnenpot kan tot grote hoogte oplopen, is makkelijk te regelen en vast te houden. Daardoor kun je er tal van kookvaardigheden op toepassen: koud en warm roken, grillen, stoven, schroeien, low en slow cooking en steenoven pizza’s bakken. Tijdens de kamado BBQ workshop tonen wij het gezelschap graag de mogelijkheden.

Diverse arrangementen om je BBQ workshop helemaal af te maken

Uiteraard zorgt Pat’s Kitchen ervoor dat alle benodigdheden aanwezig zijn. Je kunt er bovendien voor kiezen om je kamado BBQ workshop uit te breiden met diverse arrangementen. Zo is er een wijnarrangement, met wijnen die passen bij de gekozen soorten vlees of vis. Of maak de workshop helemaal af met een drankarrangement, met een sprankelende Prosecco als welkomstdrankje, diverse biersoorten, huiswijnen, frisdranken, tafelwater, koffie en thee. Wil je je gasten persoonlijk verrassen, dan leveren wij voor iedereen een eigen schort met opdruk naar keuze.

Hebben wij je nieuwsgierigheid gewekt? Wat let je om vrijblijvend een afspraak met Pat’s Kitchen te maken. Vul nu het contactformulier in, dan weet je snel wat Patrick Fijneman en zijn mensen voor jou kunnen betekenen. Je zult er beslist geen spijt van krijgen.

X