Catering Tilburg

Kerk aan de Haven in Waalwijk

Dineren in de Kerk aan de Haven. Met respect voor het geloof en omringd door kerkhistorie die teruggaat tot vijf eeuwen geleden

Dat maakt een diner of presentatie extra bijzonder. En wat te denken van een persoonlijk afscheid van een dierbare.

Een kerk is een gemeenschapshuis waar mensen elkaar ontmoeten, troosten, feliciteren, steunen en aanspreken. Zo ook in de Kerk aan de Haven aan de Grotestraat 121 in Waalwijk. Wekelijks bezoeken veel mensen deze drukbezochte kerk aan de rand van het centrum.

Particuliere en zakelijke evenementen

Maar deze kerk wil altijd blijven vernieuwen om nog meer mensen welkom te heten en samen te brengen. Vandaar het idee om samen met Pat’s Kitchen maatwerk zakelijk en particuliere evenementen te organiseren. Iets nieuws! Want samenwerken met het theater De Leest deed de Kerk aan de Haven bijvoorbeeld al jaren. Nu dus sinds 2018 ook met Patrick Fijneman en zijn team van Pat’s Kitchen.

Naar de kerk voor een bedrijfspresentatie of een exclusief diner

Wat je geloofsovertuiging ook is, de kerkdeuren van de Kerk aan de Haven zijn altijd geopend. En dat maakt het zo mooi om kleine en grote bijeenkomsten te organiseren op deze bijzondere locatie. Het doel is samenkomen, ontmoeten en fijne momenten beleven. Pat’s Kitchen organiseert sinds 2018 samen met de Kerk aan de Haven maatwerk presentaties, diners, borrels of feesten.

Laat je overtuigen

Al wel een idee, maar nog geen concreet plan? Neem contact op met Patrick Fijneman (+316-51234231) en plan een bezoek aan deze mooie Waalwijkse kerk. Je zal ervan overtuigd zijn dat een evenement in dit bijzondere historische gebouw altijd geslaagd is. Van een groot diner zakelijke relaties tot een intiem persoonlijk afscheid met familie en vrienden.

Met liefde maken we een maatwerk voorstel voor een evenement in de Kerk aan de Haven.

X