Kookarchitect

Pat’s Kitchen staat onder leiding van Patrick Fijneman. Horecaman en kookarchitect in hart en nieren. Geboren en getogen in een horeca-gezin werd gastronomie Patrick met de paplepel ingegoten. Van kleins af aan in en rondom de keuken, met vanaf zijn pubertijd horecabanen van afwasser tot kok en met inmiddels tien jaar een eigen kookstudio, Pat’s Kitchen. Vanuit de kookstudio organiseert Patrick workshops en catering-evenementen. Daarnaast ontwikkelt hij op aanvraag food concepten voor andere horecabedrijven of organisaties met personeelsruimtes, bedrijfsrestaurants of andere horecalocaties.

Kookarchitect met creatieve geest

In de kookstudio, in een oud fabriekspand aan de authentieke Winterdijk in Waalwijk, tovert Patrick dagelijks buitengewoon heerlijke gerechten in elkaar met zijn professionele koks en ontwikkelt hij buitengewoon authentieke horecaconcepten. Niet zelden krijgt Patrick dan ook de vraag om gastronomie-concepten te ontwikkelen voor branchegenoten of voor de zakelijke markt, als het gaat om bedrijfsrestaurants of -kantines. Als kookarchitect weet Patrick wat gasten willen, hoe je op gastronomisch niveau beleving creëert en verwachtingen overtreft. Dit heeft hij te danken aan zijn enorme ervaring, creatieve geest, oog voor perfectie en groot (inter)nationaal netwerk.

X