Kookclub Tilburg

Lid van kookclub Waalwijk of kookclub Tilburg? Bezoek Pat’s Kitchen

De populariteit van koken is de laatste jaren enorm gegroeid. Een zender als 24Kitchen en programma’s als Heel Holland Bakt dragen er stevig aan bij dat veel mensen met plezier de keuken in duiken of zich vol overtuiging aansluiten bij culinaire clubs. Wie zich er echt in wil verdiepen, is van harte welkom bij Pat’s Kitchen. Ben jij bijvoorbeeld lid van een kookclub in Waalwijk of kookclub in Tilburg en zou je wel eens aan de slag willen in een professionele kookstudio? Waalwijk heeft er een aan de Winterdijk 13, waar het authentiek bereiden van maaltijden tot kunst is verheven.

Op een kookeiland verse producten ambachtelijk bereiden

Als het om eten gaat, nemen we bovendien niet langer genoegen met rechttoe rechtaan. We willen verse (streek)producten die vol van smaak zijn en op ambachtelijke wijze zijn bereid. Slowfood in plaats van McDonald’s. Foodtrucks verdringen de frietkar. Plekken waar gerechten niet achter de schermen worden klaargemaakt maar onder je ogen. Dat is precies wat je gaat doen bij Pat’s Kitchen: aan de slag op een van onze to-the-point ingerichte kookeilanden, onder begeleiding van een ervaren kok en onder het toeziend oog van andere leden van kookclub Waalwijk of kookclub Tilburg. En als jij klaar bent, bekijk je met een glaasje vanuit onze gezellige zithoek hun kookkunsten.

Dat maakt Pat’s Kitchen in Midden-Brabant tot een zeer populaire kookstudio. Tilburg ligt op slechts tien minuten met de auto bij ons vandaan. Bevalt het je goed – wij twijfelen daar geen moment aan – dan bestaat bovendien de mogelijkheid om van onze sfeervolle kookstudio de ‘thuislocatie’ te maken van jouw kookclub. Waalwijk ligt wat dat betreft lekker centraal in de provincie.

Gezocht: kookstudio Waalwijk of kookstudio Tilburg. Gevonden: Pat’s Kitchen!

Je zocht op ‘kookstudio Waalwijk’ of ‘kookstudio Tilburg’ en vond Pat’s Kitchen. Hoe zou dat komen? Omdat eigenaar Patrick Fijneman en zijn enthousiaste team in tien jaar tijd hun sporen hebben verdiend. Met succesvolle concepten – ook op het gebied van workshops, catering, partijen en bedrijfsevenementen – timmert hij stevig aan de weg. En met een schitterende kookstudio in een prachtig verbouwde oude schoenenfabriek, op een locatie onder eeuwenoude bomen. Waar zit jouw kookclub? Tilburg? Waalwijk? Neem dan nu contact op met ons. En ben je geen lid van een kookclub? Bezoek dan gerust een van onze leerzame open workshops.

X