Kookworkshop Breda

Kookworkshop Breda? Laat je verrassen bij Pat’s Kitchen

Speel nu in op de toenemende populariteit van koken en verras je familie, vrienden of collega’s met een kookworkshop. Breda of de directe omgeving daarvan is de plek waar jouw evenement moet worden gehouden? Kom dan naar Pat’s Kitchen. Hier kunnen je gasten aan de slag met eerlijke (streek)producten en kwaliteitsvlees en -vis. Onder begeleiding van eigenaar Patrick Fijneman en zijn zeer ervaren collega’s gaan jij en jouw genodigden de meest verrukkelijke gerechten op tafel toveren. In de ambiance van een prachtig verbouwde oude fabriek ervaren de deelnemers wat wij bedoelen met ‘buitengewoon authentiek’.

Voor een BBQ kookworkshop Breda aandoen? Geen probleem!

Patrick biedt je een ruime keuze uit de internationale keuken. Pasta’s, tapas, bistro, high tea of koken met de seizoenen; we hebben het allemaal in huis. Ook voor vrijgezellen- of familiefeesten verzorgen wij een kookworkshop op maat. Wist je dat we met onze BBQ kookworkshop Breda kunnen aandoen? Gewoon bij jou in de achtertuin! Tijdens een vier uur durend programma brengen we je gasten de kneepjes bij van het pure barbecueën. Uiteraard zorgt Pat’s Kitchen voor de barbecue, houtskool en mooie stukken rundvlees, varkensvlees en vis. Vakman als hij is, toont Patrick je graag de keramische barbecue. Hij werkt daarbij samen met het topmerk Kamado, dat in sneltreinvaart de Nederlandse markt verovert.

Patrick Fijneman timmert met Pat’s Kitchen al tien jaar stevig aan de weg. Op een magnifieke locatie, verscholen onder eeuwenoude bomen in Waalwijk, vind je zijn schitterend verbouwde professionele kookstudio. Hier ontvangt hij zijn gasten in een ruimte met bar, zitgedeelte en diverse kookeilanden. Ook buiten kan er worden gekookt. Kwaliteit, gezelligheid en mooie producten vormen voor hem de basis voor een geslaagde kookworkshop. Breda ligt bovendien maar op een minuut of 20 rijden van Waalwijk.

Bezoek onze open kookworkshops

Tevens ontvangen wij regelmatig kookclubs. Ben je zelf geen lid van een kookclub, maar lijkt het je leuk om zo nu en dan onder begeleiding jouw kookkunsten te verbeteren? Op verschillende momenten in het jaar organiseert Pat’s Kitchen voor maximaal 50 deelnemers een open workshop. Maak daarvan je eigen, Bredase kookworkshop en kom met jouw vrienden. Bekijk onze agenda voor de beschikbare data.

Waar mogen we je begroeten tijdens de kookworkshop: Breda of bij Pat’s Kitchen in Waalwijk? Het maakt Patrick niet uit, want met zijn mobiele buitenkeukens is hij enorm flexibel. Neem nu contact op, dan maken we snel een afspraak. Eet smakelijk!

X