Kookworkshop Den Bosch

Kookworkshop Den Bosch, een culinair feestje voor iedereen

Heb je zin in een culinair feestje met familie of vrienden en bekenden? Misschien zoek je een gelegenheid om op een ontspannen wijze collega’s beter te leren kennen? Of wil je ‘iets met koken’ en moet dat bij voorkeur in Den Bosch of directe omgeving zijn? Dan heeft Pat’s Kitchen in Waalwijk voor jou de perfecte oplossing: een kookworkshop! Den Bosch ligt op slechts tien minuten met de auto bij ons vandaan. In no-time genieten jij en je gasten van een sfeervolle, lommerrijke omgeving. Samen met onze topkoks ga je aan de slag in een moderne kookstudio, gevestigd in de historische omgeving van een voormalige schoenenfabriek.

Altijd een keuze die goed in de smaak valt

Laat je meevoeren in een wereld van talrijke smaaksensaties. De variatie is enorm: Tapas, Italiaanse Keuken, Bistro Koken, Pasta E Basta, High Tea of Koken met de seizoenen mee. Er valt altijd iets te kiezen wat goed in de smaak valt of specifiek bij jouw gasten past. Vier je een vrijgezellenfeest? Een absolute aanrader is in dat geval onze ‘over het randje‘ kookworkshop. Den Bosch is bekend terrein als het gaat om de ‘stoere mannen BBQ workshop’. Vier uur lang laten we jouw genodigden zien dat er zo veel meer kan met een barbecue dan enkel een hamburger grillen boven gloeiende kooltjes in een zwartgeblakerde BBQ. Gewoon, in jouw achtertuin of bij je bedrijf. De kookworkshops van Pat’s Kitchen zijn altijd een ware belevenis.

Perfecte gelegenheid voor kookworkshop Den Bosch

De naamgever van deze onderneming boordevol ongedwongen groepsuitjes is Patrick Fijneman, een ‘kookarchitect’ in hart en nieren. De hogere kookkunst heeft hij van huis uit meegekregen. Intussen runt hij alweer tien jaar met veel succes zijn eigen kookstudio, Pat’s Kitchen. Kernwaarden zijn voor hem kwaliteit, gezelligheid en eerlijkheid: samen met Patrick en zijn team maak je voor een schappelijke prijs pure en authentieke gerechten klaar, met zoveel mogelijk lokale en seizoensgebonden producten. In zijn sfeervolle kookstudio kunnen groepen tot 60 personen aan het werk bij verschillende kookeilanden. Dat maakt het de perfecte gelegenheid voor wie een kookworkshop in Den Bosch of de buurt daarvan zoekt.

Wil je meer weten of heb je nog vragen, neem dan contact met ons op. Koken en catering, de andere specialiteit van Patrick, blijven tenslotte maatwerk. Hij legt je graag uit wat de mogelijkheden zijn. Kookworkshop? Den Bosch? Graag tot ziens bij Pat’s Kitchen!

X