Kookworkshop Tilburg

Een origineel groepsevenement? Kookworkshop Tilburg!

Koken is hip! Kookprogramma’s zijn tegenwoordig niet meer van de buis af te slaan en steeds meer mensen krijgen zin om in de keuken hun vaardigheden te laten zien. Je kunt daar nu zelf een steentje aan bijdragen. Zoek je voor vrienden, collega’s of klanten een originele manier om bij elkaar te komen en op een gezellige wijze actief bezig te zijn, denk dan eens aan een kookworkshop. Tilburg en omstreken weten al jaren dat ze hiervoor bij Pat’s Kitchen moeten zijn. Vanuit zijn eigen kookstudio verzorgt Patrick Fijneman een keur aan workshops en cateringevenementen.

Ontdek de geheimen van de internationale keuken

Op deze locatie ervaar je de grenzeloze mogelijkheden die koken kan bieden. De gasten worden begeleid door Patrick en zijn team met zeer ervaren koks. Met hun hulp tover je op het oog moeilijke gerechten in een handomdraai op tafel. Of het nu gaat om tapas of pasta’s, de internationale keuken kent na onze Tilburgse kookworkshop geen geheimen meer. Laat je bijvoorbeeld bij Bistro Koken omtoveren in een chef in de traditionele Franse keuken. Ga met ‘zoet en hartig’ aan de slag tijdens de geraffineerde workshop High Tea. Ook voor een vrijgezellenparty of koken volgens de seizoenen is Pat’s Kitchen de ‘place to be’.

Patrick vindt niets leuker dan zijn gasten enthousiast te maken voor hetgeen hij al van jongs af aan doet: koken op topniveau. In zijn kookstudio in een voormalige Waalwijkse schoenfabriek heeft hij daarvoor de perfecte ambiance en de juiste attributen en apparatuur. Jouw gasten gaan aan verschillende kookeilanden aan de slag met hun deel van de verschillende gangen. Tijdens het wachten op het uitserveren van de gerechten, is er de mogelijkheid om onder het genot van een drankje aan de bar of in de comfortabele zithoek de culinaire ervaringen uit te wisselen.

Evenementencatering? Kookworkshop? Tilburg is vertrouwd

Bij Pat’s Kitchen kun je overigens niet alleen terecht voor een kookworkshop. Tilburg is voor Patrick een vertrouwde omgeving als het gaat om evenementencatering. Of dat nu in de eigen woning is, de bedrijfshal van jouw onderneming of midden in een verbluffend fraai stukje natuur; het maakt hem niet uit.

Wie zoekt op ‘kookworkshop Tilburg’ komt niet voor niets bij Pat’s Kitchen uit. Wij zijn daarvoor al jaren een gerenommeerd adres. Ben je overtuigd, vul dan meteen ons contactformulier in. Je krijgt dan binnen twee werkdagen een reactie. Graag tot ziens!

X