Workshop_vrijgezellen

Vrijgezellen workshop

Ben je op zoek naar een leuk kookevenement waarbij je de jarige, jubilaris of vrijgezel rode koontjes bezorgd? Maak dan kennis met onze heerlijke ‘over het randje’ workshop ‘Wil je me..nu?’. Tijdens de workshop ‘Wil je me..nu?’ kan de ‘temperatuur’ namelijk flink oplopen in de kookstudio. Met respect voor onze verse producten en de klassieke keuken maken we een aantal gerechten die door samenstelling en uitvoering een knipoog geven naar de wereld van erotiek. Niet alleen het koken zelf zal ‘verrassend’ zijn ook de ontvangst bij Pat’s Kitchen, de tafelaankleding en de geserveerde drankjes hebben details met een humoristische en erotische inslag. Koken en eten met rode wangen dus.

DUUR 4 uur

KOSTEN Vanaf € 49,50 (vanaf 10 personen)

Invulling avond

De workshop ‘Wil je me..nu?’ is een heerlijke avond vol gezelligheid waarbij lekker en goed koken en eten met pure en eerlijke ingrediënten centraal blijft staan. Bij Pat’s Kitchen laten we je koken in de gedaante van een professionele kok. En geen zorgen, zodra de kokssloof uitgaat ontvang je voor het gemak ook de receptenkaart mee naar huis. Wel zo makkelijk als je thuis nog eens dat uitdagende zalmgerecht wil serveren aan je partner. De recepturen hebben we zo samengesteld dat alles stap voor stap te volgen is en de ingrediënten in jouw nabije omgeving (supermarkt of vers-speciaalzaak) verkrijgbaar zijn.

Workshop

Tijdens de 4 uur durende workshop ‘Wil je me..nu?’ ga je samen met de andere workshop-gasten onder begeleiding van een professionele kok heerlijke gerechten bereiden. Afhankelijk van de vraag, 3 of 4 gangen. Bij ontvangst krijgen alle gasten een cocktail d’amour en diverse hapjes om alvast ‘warm te draaien’ voor de workshop. In een ongedwongen sfeer en met voldoende ruimte voor bijpraten en borrelen brengt onze kok je de fijne kneepjes van ‘koken’ bij aan de hand van de erotisch-getinte gerechten. Ook krijg je allerlei tips, zodat je het gerecht later thuis ook nog kunt bereiden. Wellicht niet in de ‘uitdagende’ vorm zoals wij die bereiden tijdens de workshop, maar gewoon de ’nette’ variant.

Aanvullingen

Drankarrangement – €17,50

Maak de workshop helemaal af met een overheerlijke Prosecco bij binnenkomst, diverse biersoorten, huiswijnen, frisdranken, tafelwater, koffie en thee.

Wijnarrangement – €27,50

Aangepaste wijnen bij het gehele diner.

Je eigen schort – €17,50

Met opdruk naar keuze. Geheel gepersonaliseerd.

X