Kookworkshop Waalwijk

Doe voor een onvergetelijke kookworkshop Waalwijk aan

Ben je op zoek naar een locatie voor een onvergetelijke kookworkshop? Waalwijk is de vestigingsplaats van Pat’s Kitchen, dé specialist in koken met grotere gezelschappen. In de uiterst sfeervolle en originele ambiance van een historische fabriek, nemen chef Patrick Fijneman en zijn collega-koks jouw gasten aan de hand bij het vervaardigen van hun eigen culinaire sensatie. Dat geldt ook voor mensen die niet kunnen koken; grote kans dat zij na deze ervaring alsnog hun kunsten in de keuken gaan vertonen.

Groepen vanaf tien personen kunnen voor onze vier uur durende kookworkshop Waalwijk aandoen. Je hebt als gastheer daarbij de keuze uit verschillende mogelijkheden. Wordt het de temperamentvolle Tapas workshop, met allerlei kleine lekkernijen? Of ga je liever voor de Franse keuken bij het ‘Bistro koken‘? Samen met leverancier Kamado Express van de populaire keramische Kamado barbecues heeft Pat’s Kitchen een ‘stoere mannen BBQ kookworkshop’ in Waalwijk. Dames niet getreurd: jullie mogen uiteraard gewoon meedoen. Je kunt ook nog kiezen uit de workshops High Tea, Italiaanse Keuken, Pasta E Basta, Koken Met Seizoenen of Vrijgezellenfeest.

Culinair feestje op eigen terrein of in een verrassende omgeving

De persoon achter deze gezellige groepsuitjes is Patrick Fijneman, een horecaman in hart en nieren. Afkomstig uit een heus horecagezin kreeg hij gastronomie met de paplepel ingegoten. Ondertussen runt hij alweer tien jaar met veel succes zijn eigen kookstudio, Pat’s Kitchen. Of het nu gaat om catering, begeleiding van kookclubs of een (open) kookworkshop: Waalwijk is de plek waar je hiervoor terechtkunt. Patrick komt trouwens ook graag naar je toe. Hij verzorgt zijn buitengewoon authentieke catering eveneens op locatie. Met zijn mobiele buitenkeukens en professionele apparatuur zijn de mogelijkheden legio.

Voor het bereiden van maaltijden werkt Pat’s Kitchen het liefst met kwaliteitsvlees en -vis en met streekproducten. Ook kan Patrick je advies geven over diverse te gebruiken biersoorten en huiswijnen. Hij haalt alles uit de kast om er voor jou een gezellig uitje met vrienden, collega’s of klanten van te maken.

Kookworkshop Waalwijk? Alleen als het bij Pat’s Kitchen is!

Als voor de gasten van jouw kookworkshop Waalwijk goed te bereizen is, twijfel dan geen moment. Bij Pat’s Kitchen gaan zij op ontspannen wijze met de bereiding van de maaltijd aan de slag, om er daarna in gezamenlijkheid zeer smakelijk van te genieten. Neem daarom nu contact met ons op, voor een nadere kennismaking en het maken van afspraken.

X