Live Cooking

Heeft u al kennis gemaakt met ons ‘restaurant zonder muren’ of ons ‘sharingdiner@home’? Pat’s Kitchen verzorgt op elke locatie Live Cooking. Bij een dergelijk evenement kookt onze professionele kok geheel naar de wensen van jou en jouw gasten een exclusief diner. Voor gezelschappen vanaf 6 personen komt onze kookstudio op locatie bij jou thuis, in de winkel, op kantoor of zelfs in de natuur of in een bedrijfshal. Elke locatie toveren we om tot een waar restaurant met Live Cooking.

Live Cooking, van puur natuur tot in de fabriek

Zo koken we in de zomermaanden graag midden in de natuur. Met onze buitenkeuken bereiden we dan een ‘sharingdiner’ met streekproducten, terwijl gasten aan meterslange tafels zitten en genieten van elkaars gezelschap en onze kookkunsten! De natuur bepaalt de ambiance. Maar ook op de wat ruigere locaties, zoals een fabriekshal, zijn de koks van Pat’s Kitchen helemaal in hun element. Een walking diner met Live Cooking voor alle medewerkers van jouw bedrijf in bedrijfshal met sfeerverlichting, muziek en heerlijke gerechten.

Een dergelijk evenement, klein of groot,  brengt altijd beleving en smaak. ‘What you see is what you get!’. “Om de watertanden!”, een veelgehoorde reactie van gasten als ze van dichtbij de kookkunsten van onze koks aanschouwen en zien welke heerlijke pure ingrediënten in de pannen verdwijnen van Pat’s Kitchen.

Koks die hun gasten zien, koken beter

Uit wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit van Harvard blijkt dat koks die hun gasten zien, beter koken. Een experiment in verschillend restaurants in de wereld liet zien dat wanneer koks zich uitsloofden onder het toeziend oog van de gasten, de gerechten een hogere waardering kregen. Live Cooking zorgt er dus ook nog eens voor dat onze koks op en top presteren in het bijzijn van alle gasten. En uitsloven dat kunnen ze bij Pat’s Kitchen!

Live Cooking van 6 tot 200+ gasten

Op locatie verzorgt Pat’s Kitchen een diversiteit aan gerechten die aldaar vers bereidt worden. Geheel afgestemd om jouw wensen stelt onze kok een diner of buffet samen dat past bij het gezelschap, het aantal mensen, de locatie en de ambiance. Life Cooking op locatie is mogelijk van 6 tot 200+ gasten.

X