Locaties

Rammelenbammelen! Koken, het liefst op locaties waar ons hart sneller gaat kloppen. Pat’s Kitchen kookt op de meest bijzondere locaties in Brabant en ver daarbuiten en heeft een aantal parels gevonden. Sinds 2018 kun je naast onze geweldige kookstudio in Waalwijk ook de volgende karakteristieke locaties boeken voor onvergetelijke culinaire evenementen:

De Vlaamsche Hofstee in Drunen

Koken op het platteland bij de boer in de meest exclusieve kookstudio van Brabant met een prachtige restaurantzaal die omgetoverd kan worden tot feestlocatie of vergaderruimte.

VRIJ in Culemborg

VRIJ = ongeremd, zonder zorgen, genieten en open. Dat kenmerkt de prachtige locatie VRIJ op landgoed Anckerwaerdt in Culemborg. Organiseer met Pat’s Kitchen een onvergetelijk evenement met een gouden randje op deze toplocatie in de Betuwe.

Kerk aan de Haven in Waalwijk

Dineren in de kerk. Met respect voor het geloof en omringd door kerkhistorie die teruggaat tot vijf eeuwen geleden. Dat maakt een diner of presentatie extra bijzonder. En wat te denken van een persoonlijk afscheid van een dierbare.

X