afbeelding_kookstudio

Nieuws

15 uren geleden

Pat's Kitchen

Met de feestdagen zelf gemaakte worstenbroodjes eten? Hierbij mijn recept... (foto’s van Zwitserse fan )

Recept Worstenbrood (Patrick Fijneman)

Ingrediënten voor 24 worstenbroodjes:
2 pond half-om-half gehakt, 600 gram Koopmans kristal-bloem, 75 gr boter op kamertemperatuur, 10 gr (dessertlepel) zout, 15 gr (eetl) suiker, 2 zakjes Koopmans gist, 4 dl. melk, ei, gehaktkruiden, 2 beschuiten, theelepel nootmuskaat, ½ theelepeltje foelie, worcestersaus,

Materialen:
Mixer met deeghaken, bakplaat, bakpapier, mengkom.

Voorbereiding:
Bloem, boter, suiker, gist door elkaar roeren, dan melk met beetjes erdoor. Ongeveer 15 minuten mixen met deeghaken en op het laatst zout erdoor doen. Nog even mixen. Doek erover en 10 minuten laten rijzen.
Gehakt kruiden, 2/3 van losgeklopt ei en 2 verkruimelde beschuiten erdoor mengen.
Daar 24 worstjes van draaien.
Bakpapier op bakplaat leggen.

Bereidingswijze:
Na het rijzen deeg lang maken en hier 24 bolletjes van maken.
Weer even laten rijzen.
Bolletjes deeg uitrollen en worstjes erin rollen. (zie div. filmpjes YouTube)
Worstenbroodjes op bakplaat leggen nog 20 minuten laten rijzen.
Oven voorverwarmen op 225 graden/stand 5-6.
Dan worstenbroodjes met losgeklopt ei bestrijken en ongeveer 25 minuten in het midden van de oven bakken.
... Bekijk meerBekijk minder

Met de feestdagen zelf gemaakte worstenbroodjes eten? Hierbij mijn recept... (foto’s van Zwitserse fan )

Recept Worstenbrood (Patrick Fijneman)

Ingrediënten voor 24 worstenbroodjes:
2 pond half-om-half gehakt, 600 gram Koopmans kristal-bloem, 75 gr boter op kamertemperatuur, 10 gr (dessertlepel) zout, 15 gr (eetl) suiker, 2 zakjes Koopmans gist, 4 dl. melk, ei, gehaktkruiden, 2 beschuiten, theelepel nootmuskaat, ½ theelepeltje foelie, worcestersaus,

Materialen:
Mixer met deeghaken, bakplaat, bakpapier, mengkom.

Voorbereiding:
Bloem, boter, suiker, gist door elkaar roeren, dan melk met beetjes erdoor. Ongeveer 15 minuten mixen met deeghaken en op het laatst zout erdoor doen. Nog even mixen. Doek erover en 10 minuten laten rijzen.
Gehakt kruiden, 2/3 van losgeklopt ei en 2 verkruimelde beschuiten erdoor mengen.
Daar 24 worstjes van draaien.
Bakpapier op bakplaat leggen.

Bereidingswijze:
Na het rijzen deeg lang maken en hier 24 bolletjes van maken.
Weer even laten rijzen.
Bolletjes deeg uitrollen en worstjes erin rollen. (zie div. filmpjes YouTube)
Worstenbroodjes op bakplaat leggen nog 20 minuten laten rijzen.
Oven voorverwarmen op 225 graden/stand 5-6.
Dan worstenbroodjes met losgeklopt ei bestrijken en ongeveer 25 minuten in het midden van de oven bakken.Image attachmentImage attachment

 

Reageer op Facebook

Pieter Melanie ik zeg dat jij dat goed kunt maken.

Dus als ik die ingrediënten afgeef kan ik 24 worstenbroodjes komen ophalen? 😉😉

Pascale Van Heugten-van Casteren

Marloes Maas

Thanks voor het delen! Ga het eens proberen 😊

Martin Schapendonk. Iets voor jou 😅

Namens deze andere CH fan heel erg bedankt voor je geheime recept Patrick!!

Die zijn zo lekker 😋😋😋👍🏻

Wanneer zijn ze klaar!😋😂

Roy leuk om uit te proberen ...

Thanx , ga ik proberen!

+ Bekijk vorige reacties

2 weken geleden

Pat's Kitchen

HoHoHo ⛄️🌲❄️⛄️🌲❄️White Christmas 2017 Pats Kitchen , creatie door Oxa Styling. ... Bekijk meerBekijk minder

HoHoHo ⛄️🌲❄️⛄️🌲❄️White Christmas 2017 Pats Kitchen , creatie door Oxa Styling.

2 weken geleden

Pat's Kitchen

We zijn weer blij...,bij VRIJ in Culemborg ... Bekijk meerBekijk minder

 

Reageer op Facebook

Ik snap dat😊

2 weken geleden

Pat's Kitchen

Gezellige Hapjes Workshop met Jeugdbescherming Brabant 🌲🦌❄️☃️🥨🍾🥂 ... Bekijk meerBekijk minder

 

Reageer op Facebook

Ziet er gezellig en lekker uit

2 weken geleden

Pat's Kitchen

De eerste winterbbq van dit seizoen was een succes! ... Bekijk meerBekijk minder

De eerste winterbbq van dit seizoen was een succes!

 

Reageer op Facebook

Ziet er top uit! Patrick 🔝🌸🔝!

Het was super ! Heerlijk gegeten en gedronken. Prachtig aangekleed ook TOP

3 weken geleden

Pat's Kitchen

Wij zijn dringend op zoek naar collega’s voor afwas en overige werkzaamheden in de kookstudio. Iets voor jou? Graag reacties naar info@patskitchen.nl ... Bekijk meerBekijk minder

Wij zijn dringend op zoek naar collega’s voor afwas en overige werkzaamheden in de kookstudio. Iets voor jou?  Graag reacties naar info@patskitchen.nl

4 weken geleden

Pat's Kitchen

Vanavond heeft Uniekaas USA de primeur. De eerste van nog vele kerstworkshops. Hohohoho 🌲🎅🎄☃️ ... Bekijk meerBekijk minder

Vanavond heeft Uniekaas de primeur.  De eerste van nog vele kerstworkshops. Hohohoho 🌲🎅🎄☃️

 

Reageer op Facebook

Ziet er toppie uit! 🎄🎄🎄

4 weken geleden

Pat's Kitchen

Na een feestelijke High Tea en opstart van workshop Pasta e Basta nu veilig “geland” in Culemborg. Diner planmeeting Just Brands ... Rammelebammelen!! 💪💪 ... Bekijk meerBekijk minder

Na een feestelijke High Tea en opstart van workshop Pasta e Basta nu veilig “geland” in Culemborg. Diner planmeeting Just Brands ... Rammelebammelen!! 💪💪

1 maand geleden

Pat's Kitchen

Wat een “dreamteam” afdeling Finance&control van de Efteling! Top gekookt 👌 ... Bekijk meerBekijk minder

Wat een “dreamteam” afdeling Finance&control van de Efteling!  Top gekookt 👌

1 maand geleden

Pat's Kitchen

Deze week vind u ons ook op de Fraaie stand van Maiburg op de Houtproplus
#samenwerking #trouwste klant. Dank aan Fraai Projecten Decor en Event Styling! Zien we u ook?
... Bekijk meerBekijk minder

 

Reageer op Facebook

Whoh! Frank van Boxtel; ziet er gaaf uit hoor! Succes allemaal.

Heerlijk! 😁

Hoi Frank ziet er gelikt uit. Heel veel succes

Hè Patrick Fijneman ben je er zelf ook? Dan kom ik koffie bij je drinken!

X