Private Dining

Private Dining

Soms heb je van die gelegenheden, die vragen om net dat beetje extra verwennerij. Privégelegenheden waarbij je met je geliefde, familie of vrienden wil proosten op bijvoorbeeld een voorgenomen huwelijk, een bijzondere verjaardag of huwelijksfeest of gewoon om ‘het leven’ te vieren. In een kleine setting op een bijzondere locatie of bij gezellig jou thuis in de keuken. Organiseer private dining met een van onze koks. Speciaal voor jou en jouw gezelschap, een privé diner met kookklasse. Jij bepaalt de ‘ingrediënten’ van de avond voor het gezelschap en Pat’s Kitchen organiseert van begin tot eind het private diner. Voor even waan je je in het culinaire restaurant bij jou thuis of op een andere fijne locatie.

Private Dining met klanten

Ook zakelijke gelegenheden vragen soms om een stukje privacy en exclusiviteit. Bijvoorbeeld als je een belangrijke opdracht met een klant wil vieren, een ‘closing diner, of een directielid in het zonnetje wilt zetten. Geen groot evenement, maar private dining waarbij de kok (en eventueel bediening) de avond culinair aankleedt en jij met het gezelschap alle ruimte hebt om van deze speciale gelegenheid een mooie zakelijke herinnering te maken. En het grote voordeel van een private diner is, dat het ook echt even privé is, zonder vreemde ogen en oren. Alle gelegenheid dus om in een kleine setting een fijne avond te beleven.

Private Dining = exclusief eten

De naam private diner geeft al wel aan dat het om een bijzonder diner gaat. Of het nu bij jou thuis is of op een andere kooklocatie. Private dining moet helemaal over-the-top in orde zijn. Van de prachtig gedekte tafel, tot de ontvangst met een heerlijk glaasje ‘bubbels’ en natuurlijk het 3 tot 6 gangen diner op maat. We nemen zelfs een passend servies mee en organiseren ook de afwas en de koffie nadien.

Invulling Private diner

Het diner stellen wij helemaal naar jou wensen samen met eerlijke en verse producten. Als we vooraf een korte blik mogen werpen op de kooklocatie, weten we wat de mogelijkheden zijn en welke kookkunsten onze koks kunnen vertonen tijdens het private diner. Vervolgens maken we een exclusief private diner-menu met naar wens ook een heerlijk wijnarrangement.

Private Dining organiseren wij bij Pat’s Kitchen voor groepen vanaf 6 personen met een minimum van 3 gangen. We hanteren betaalbare prijzen voor deze arrangementen.

Vraag naar de mogelijkheden bij Patrick (+316 – 512 342 31). Met liefde en plezier werken we een voorstel voor je uit.

X