VRIJ in Culemborg

VRIJ in Culemborg

VRIJ = ongeremd, zonder zorgen, genieten en open. Dat kenmerkt de prachtige locatie VRIJ op landgoed Anckerwaerdt in Culemborg

Organiseer met Pat’s Kitchen een onvergetelijk evenement met een gouden randje op deze toplocatie in de Betuwe.

Pat’s Kitchen heeft sinds 2017 haar kook- en cateringlocaties uitgebreid met een exclusieve locatie in de Betuwe. VRIJ in Culemborg. Op een prachtige plek aan de Lek is een voormalig fruitbedrijf grondig gerenoveerd tot een duurzame, vrijwel energieneutrale horecalocatie. Pat’s Kitchen is een van de exclusieve cateraars voor VRIJ in Culemborg en kookt met enige regelmaat voor uiteenlopende gezelschappen op deze schitterende locatie op het Landgoed Anckerwaerdt. Van grote bruiloften met tuinfeest tot en met galadiners voor bedrijven.

Vier het leven en voel je VRIJ

VRIJ is gevestigd in een voormalige boerderij, die nog altijd in originele staat is en ligt op een terrein van maar liefst 9 hectare groot. Een hele mooie aanvulling op de bestaande kookstudio van Pat’s Kitchen aan de Winterdijk in Waalwijk.

Duurzaamheid en exclusiviteit zijn speerpunten van VRIJ en dat zie je terug in de bijzondere ruimtes van de locaties en in de culinaire evenementen die Pat’s Kitchen samen met de jonge eigenaren Lisa Versteegh & Moniek Spruit organiseert.

VRIJ exclusief in een bijzondere boerderij

Pat’s Kitchen is trots om te mogen koken op bij VRIJ in Culemborg. Alle evenementen georganiseerd door het team van Patrick Fijneman en zijn culinaire team waren een groot succes. VRIJ is exclusief maar praktisch ingedeeld, waardoor kleine en grote evenementen passen op het landgoed.

De voormalige boerderij is grofweg opgedeeld in drie ruimten: de Deel, Boven de Deel en de Zichtkamer. De laatste ruimte is ingericht als woonkamer, met een open haard en televisie. De Deel is het hart van de locatie, met een prachtige open keuken van waaruit een lunch of diner geserveerd wordt.

VRIJ vergader- en trainingslocatie

De ruimte Boven de Deel is ingericht als vergader- en trainingsruimte met beamer, scherm, audio en microfoon. Boven de Deel leent zich uitstekend voor de ‘heisessies’ of de brainstormsessie van management- of directieteams. Maar in een handomdraai is de ruimte ook zo omgetoverd tot dinerzaal. De keuken beschikt over een moestuin van 400 vierkante meter, met uitsluitend biologisch verbouwde gewassen, bestemd voor eigen gebruik. Wel zo duurzaam.

Jouw evenement met Pat’s Kitchen en VRIJ

Zoek jij een toplocatie buiten Brabant in bourgondische sferen en in een bijzonder sfeervolle setting? Reis met Pat’s Kitchen naar VRIJ in Culemborg en laat je verrassen. Vier je zakelijke successen, je jubileum of bedrijfsfeest. Vier je nieuwe product of je huwelijksfeest zoals je alleen maar had durven dromen.

Met liefde maken we voor jou een maatwerk voorstel met een gouden randje. Bel met Patrick Fijneman (+316 – 512 342 31). Ook als je een kijkje wil nemen op deze schitterende locatie in de Betuwe.

X