Walking Dinner

Met stip op één in ons catering-lijstje staat het Walking Diner. In het afgelopen decennium heeft het koud en warm buffet plaats gemaakt voor het Walking Diner. Met het Walking Dinner creëer je op elk evenement een unieke beleving. Kleine kwalitatief hoogwaardige en smaakvolle gerechten passeren de revue tijdens het evenement terwijl de gasten genieten van fijne muziek en een goed gesprek. Maak kennis met het Walking Dinner van Pat’s Kitchen, overheerlijke kleine culinaire gerechten vormen samen één compleet diner waar de smaak van af spat.

Walking Dinner buitengewoon authentiek

Walking Dinners zijn, zoals onze slogan het al zegt, “BUITENGEWOON AUTHENTIEK”. Herkenbare klassiekers verpakt in een eigentijds jasje, of juist helemaal niet! Of we nu een Walking Dinner verzorgen voor een personeelsfeest of een bruiloft ons doel is om jou en je gasten te verbazen met onze originele concepten in een authentieke smakelijke verpakking!

Tijdens een evenement serveren we gemiddeld 5 tot 10 gerechtjes: van amuses, voorgerechtjes, hoofdgerechten en desserts, aangevuld met naar wens een bijpassend bier- of wijnarrangement.

Walking Dinner; ongedwongen sfeer

Een feestelijk evenement vraagt om een gezellige ongedwongen sfeer. Het walking Dinner is dan een prettige aanvulling op het geheel. Al rondlopend, staand aan bartafels of zittend in een loungebank hebben gasten gelegenheid om bij te praten en te genieten van overheerlijke gerechtjes. Kleine gerechtjes, mooi geserveerd en netjes uitgeserveerd. De gasten zijn niet aangewezen op één zitplaats maar hebben alle tijd hebben voor informele contacten. Dit komt de ambiance van jouw evenement zeker ten goede.

Walking Dinner op elke locatie

Pat’s Kitchen verzorgt Walking Dinners op vrijwel elke locatie. Wees niet bevreesd dat jouw keuken of personeelsruimte te klein is voor een uitgebreid Walking Diner. Onze koks bereiden, eventueel met mobiele buitenkeukens en met professionele apparatuur, in de keuken van de gastheer- of vrouw de meest heerlijke gerechten.

Interesse in een Walking Diner van Pat’s Kitchen?

Met meer dan 10 jaar catering-ervaring op grote en kleine evenementen weten we bij Pat’s Kitchen dat iedere gelegenheid anders is en maken we altijd een voorstel op maat voor onze klanten. Bel met Patrick Fijneman (+316 – 512 342 31). Met liefde en plezier werken we een voorstel voor je uit.

X