Workshop koken met seizoenen

Elk seizoen heeft zijn charme. Zeker als het gaat om eten. Het witte goud (asperges) in de lente, glanzende rode aardbeien op een pavlovataart in de zomer, stevige kipschotel con fungi in de herfst en kruidige hazenpeper in de winter. Uiteindelijk doen we allemaal aan seizoenskoken. Maar vaak nog niet met veel diepgang en smaakbeleving. Maak kennis met ‘koken met seizoenen’ bij Pat’s Kitchen en bereid seizoensgerechten zoals je ze nog nooit hebt gezien en geproefd.

‘Koken met seizoenen’ is het paradepaardje van de studio voor de echte kookfanaten. Meer diepgang, duidelijk uitgewerkte technieken en een wisselend menu van 3/4/ of 5 gangen in de lente, zomer, herfst en winter. Met onze klassieke keuken als basis en een scherp oog voor detail van deze tijd creëer je samen met de andere gasten bij Pat’s Kitchen seizoensgerechten van restaurantniveau.

Geïnspireerd door de 4 seizoenen en met kenmerkende seizoensproducten, stellen wij voor elk seizoen diverse menu’s samen.

DUUR 4 uur

KOSTEN Vanaf € 49,50 (vanaf 10 personen)

Invulling avond

Tijdens de 4 uur durende workshop Koken met Seizoenen ga je samen met de andere workshop-gasten onder begeleiding van professionele koks hoogstaande gerechten bereiden. Onze kok(s) brengt je tijdens het koken de fijne kneepjes van ‘koken’ bij en geeft je tips zodat je het gerecht later thuis ook nog kunt bereiden.

De workshop Koken met seizoenen laat je koken in de gedaante van een professionele kok en genieten van echte haute cuisine. En geen zorgen, zodra de kokssloof uitgaat ontvang je voor het gemak ook de receptenkaart mee naar huis. Wel zo makkelijk al je thuis nog eens wat kookkunsten wil laten zien. De recepturen hebben we namelijk zo samengesteld dat alles stap voor stap te volgen is en de ingrediënten in jouw nabije omgeving (supermarkt of vers-speciaalzaak) verkrijgbaar zijn.

Naar wens van de workshop-gasten kunnen we het gekozen menu aanpassen en uitbreiden met bijvoorbeeld een borrel of wijnproeverij.

Aanvullingen

Drankarrangement – €17,50

Maak de workshop helemaal af met een overheerlijke Prosecco bij binnenkomst, diverse biersoorten, huiswijnen, frisdranken, tafelwater, koffie en thee.

Wijnarrangement – €27,50

Aangepaste wijnen bij het gehele diner.

Je eigen schort – €17,50

Met opdruk naar keuze. Geheel gepersonaliseerd.

X